Home - www.deckers.nl
Introductie - www.deckers.nl
Visie - www.deckers.nl
Fiscaal - www.deckers.nl
Nieuws - www.deckers.nl
Contact - www.deckers.nl
Mijn naam is Pascalle Deckers. Na mijn studie fiscale economie aan de Katholieke Universiteit Brabant is in 1989 mijn fiscale carrière begonnen bij Price Waterhouse met het adviseren van bedrijven op het gebied van het internationaal belastingrecht. Na 3½ jaar ben ik overgestapt naar Arenthals Chaudron, waar zowel bedrijven als particulieren door mij werden geadviseerd.


In 1994 heb ik de opleiding Europese Fiscale Studies gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vanaf 1996 is KPMG Meijburg & Co, evenals Price Waterhouse één van de  “Big 4-kantoren” , bijna 11 jaar lang mijn werkgever geweest. Bij KPMG Meijburg & Co bestonden mijn werkzaamheden voornamelijk uit het adviseren van DGA’s met hun bedrijven en (vermogende) particulieren op het gebied van de inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting en successieplanning. Daarbij heb ik regelmatig herstructureringen en bedrijfsopvolgingen fiscaal begeleid.


Sinds 1 juni 2007 ben ik de uitdaging aangegaan om een eigen fiscaal adviesbureau op te richten, waarbij vooral persoonlijke aandacht en contact, een snelle respons en topkwaliteit als uitgangspunt gelden. Mijn kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, de beroepsvereniging voor academisch geschoolde fiscalisten. Dit staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit van mijn dienstverlening.